Låna 6000 kr utan ränta och avgifter

Jag är ingen större fantast av att ta så kallade sms lån (kallas även för smålån,snabblån och microlån) där man kan låna relativt små summor till oerhört höga kostnader. Men när man däremot får en ärlig chans till att låna pengar helt utan avgifter och räntor så blir till och med jag intresserad!

För det finns nämligen en låneaktör vars namn är Vivus där man som förstagångslånare kan låna 6000 kr helt kostnadsfritt. Det finns givetvis fler aktörer med liknande erbjudaden men jag rekommenderar Vivus för att jag själv har lånat av dem och kan med gott samvete säga att allt fungerade smidigt och bra.

Hur lång är återbetalningstiden ?

Det väljer man själv men återbetalningstiden får MAX vara 30 dagar.

Hur mycket pengar får jag låna ?

Hos Vivus får du låna MAX 10.000 kr men lånar du för allra första gången är detta inget klokt val. Då får du nämligen låna 6000 kr i 30 dagar utan att behöva betala några onödiga utgifter.

När kommer pengarna in på mitt konto ?

Om din låneansökan blir godkänd så kan du förvänta dig att få in pengarna samma dag som du skickade in en ansökan. Oftast tar det bara ungefär 1-2 timmar. Detta beror på att Vivus måste säkerhetsställa att du inte har några obetalda skulder eller betalningsanmärkningar, något som Vivus faktiskt har slarvat med på sistone.

Låt dig inte luras av "kicken"

Vid första anblick så kanske man inte riktigt förstår varför ett företag lånar ut pengar utan att ta betalt för det. Då kan dem väl inte tjäna några pengar ? Helt korrekt tänk. För många blir "kicken" av att få in t.ex 6000 kr på sitt konto för mycket. När dessa pengar sedan har använts så ansöker man om ett nytt lån då det var otroligt enkelt och smidigt. Just detta vill Vivus och andra företag uppnå med såna här erbjudanden. Efter att ha fått låna pengar gratis så kommer man alltid att förknippa företaget med något bra och då tar man gärna fler lån i framtiden.

Så mitt förslag är att utnyttja "gratiserbjudandet" om du behöver och om du skulle behöva låna mer pengar i framtiden så ska du alltid jämföra låneföretagen mot varandra hos en jämförelsesajt innan du bestämmer var du ska låna. Vivus är ofta med och slåss om de billigaste snabblånen men det är långtifrån alltid.

OBS: Erbjudandet om att man som ny kund får låna 6000 kr utan ränta och avgifter hos Vivus behöver inte gälla när du läser detta. För att få reda på vad som gäller just nu så kan du besöka den här sidan där du hittar all nödvändig information.

6 dec 2012