Information om vår webbplats

Först och främst vill vi hälsa dig som läser detta hjärtligt välkommen till banklan.n.nu och vi tycker att det är fantastiskt roligt att du har hittat hit! Som du säkert redan har listat ut så handlar vår webbsida om lån och grundtanken är att vara den bästa informationstjänsten på nätet som behandlar detta ämne. 

Sajten fylls ganska frekvent på med mer innehåll och även gammalt innehåll förnyas när det behövs. Därför kan det vara en bra idè att bokmärka sidan så du enkelt kan återkomma när du känner för det. Vi är inte heller rädda för att länka i våra artiklar till andra webbplatser som vi tycker håller hög kvalitè och som dessutom tillför något till våra läsare. Många webbplatsägare är tyvärr väldigt sparsamma med detta idag då man inte vill ge någon "länkkraft" till konkurrerande sajter.

Men vi tänker annorlunda. Vi sätter alltid besökaren i första hand och strävar alltid efter att ge den bästa upplevelsen när du surfar runt på vår sida. 

Här är några viktiga punkter som vi vill klargöra:

  • Vi är INTE en bank eller ett kreditinstitut. Vi lånar därför inte ut några pengar. Det vi däremot gör är informera om alla möjliga sorters segment inom ämnet lån och även tipsa om olika banker och kreditinstitut som vi tycker håller högsta klass och som även kan erbjuda bra räntor och förmånliga villkor.
  • Vi strävar alltid efter att ge så korrekt information som möjligt till våra besökare. Men tyvärr händer det att vi helt enkelt inte hinner uppdatera vårt innehåll när förutsättningarna förändras (räntor förändras, lånevillkor tas bort eller läggs till, diverse lånekostnader höjs eller sänks osv...). Det är därför upp till dig att vara vaksam och alltid kolla igenom detaljer väldigt noga innan du t.ex ansöker om ett lån ifrån en sajt vi länkar till. Vi kan därför inte hållas ansvariga för felaktig information men vi gör vårt allra bästa för att detta inte ska inträffa. 
  • Vi tar gärna emot E-Post och hjälper mer än gärna dig som har frågor och funderingar. Men även vi måste vara lediga någon gång. Därför kan det ta uppemot 48 timmar innan vi svarar på ditt meddelande. Vill du komma i kontakt med oss kan du göra det genom detta formulär

Vi hoppas att du ska finna ditt besök på vår webbsida tillfredställande och till sist vill vi passa på att tipsa om vårt nyhetsbrev (registreringsformulär finns till höger) där du en gång i månaden får ett E-Post meddelande från oss där vi tipsar om allt mellan nya aktörer inom lånbranschen till hur du enkelt sparar pengar på dina nya och gamla lån.