Tjäna pengar på binära optioner

/binara-optioner-mobil1.jpgVi pratar mycket om finans här på bloggen och då känns det naturligt med aktier, fonder och optioner. Det finns många sätt att förvalta sina pengar och binära optioner är ett ganska nytt instrument. Man ska känna till att binära optioner är ett instrument med hög risk och man ska inte kasta sig in i något som man inte känner till. Sen gäller det även att hålla sig till mäklare som är godkända och har licens.

Vad är binära optioner?

Jag tänkte börja med att redogöra vad binära optioner är för något. Det är nog många här som inte riktigt känner till begreppet. Binära optioner är ett finansiellt instrument som kan liknas vid vanliga optioner. Man spekulerar i att en viss tillgång ska gå upp eller ner i pris under en utvald tidsperiod. Man kan tyvärr inte spekulera i sport här men väl många andra saker som aktier, index, valutor, fonder och råvaror.

En fördel med binära optioner är att du vet hur mycket du riskerar att förlora redan från början. Du satsar en viss summa pengar och du kan aldrig förlora mer än det du satsar. Sen är även uppsidan begränsad och du vet hur mycket du får tillbaka om ditt antagande blir rätt. Mäklaren kommer att ta en viss avgift för transaktionen och därför så får man aldrig 100% vinst. Man brukar kunna få mellan 75 och 90 % återbetalning om man har rätt. Därmed så gäller det att man har mer rätt än fel om man ska kunna tjäna pengar på binära optioner.

Exempel: Jag köper en binär option som tror att guldpriset ska gå upp inom 24 timmar. Om guldpriset slutar upp efter den tiden så ”vinner” jag på min option. Om guldpriset inte går upp under den tiden så förlorar jag helt enkelt.

Blogga och tjäna pengar som affiliate

Det finns ett helt annat sätt att tjäna pengar på binära optioner. Om man driver en webbsida eller blogg så kan man göra reklam för olika mäklare som erbjuder handel med binära optioner. Det här är ett ganska bra affiliateprogram att börja med. Där kan man få betalt för kunder som man förmedlar och det kan vara bra om man har rätt typ av besökare på sin blogg.

/pengar-euro1.jpg

Sammanfattning

Det går att tjäna pengar på binära optioner men som med alla finansiella instrument så gäller det att vara försiktig och veta vad man sysslar med. Det tar tid att bli duktig på trading av binära optioner och man måste lära sig av sina misstag. Är man helt ny på detta så kan det vara smart att börja med ett demokonto. Många mäklare erbjuder idag demokonto där man kan handla helt riskfritt med låtsaspengar. Då får man möjlighet att lära sig grunderna och förstå hur binära optioner verkligen fungerar. Vill man sedan prova med riktiga pengar så kan man börja med en mindre insättning. Tänk på att du aldrig lånar pengar för att investera i riskfyllda instrument. Man bör bara handla för pengar som man har råd att förlora.

30 apr 2017